Denna webbplats registrerar chutzer förtydligande

din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet erbjuder vi detta meddelande som förklarar vår online Informationspraxis och de beslut du fattar om hur din information samlas in och används.

Observera att deltagande i webbplatsens webbplatser i första hand är en offentlig verksamhet och mycket av den information du tillhandahåller skicka till någon av dessa webbplatser (antingen direkt via vår Hemsida eller via länkar till andra sociala nätverk webbplatser) är omedelbart synlig för allmänheten. Därför bör du inte lämna in någon information som du anser vara konfidentiell. Vi upprätthålla integriteten för din e-postadress och lösenord som lämnats till oss under registreringen (om du inte ange information såsom ditt användarnamn eller i texten i dina poster i användarområden), men annan information du tillhandahållande bör betraktas som icke-konfidentiellt och tillgängligt för visning av andra.

Observera även att information om facebook eller andra sociala nätverk eller för publicering på fan Sidor, mobilappar eller webbplatser kan bli föremål för olika sekretesspolicyer som kan skilja sig väsentligt från dessa Villkor för våra webbplatser.

Den information vi samlar in

all information vi samlar in används för att anpassa upplevelsen för dig användaren. Tredje part, utom uttryckligen föreskrivs i denna Sekretesspolicy och våra användarvillkor. Men vi kan framtiden kommer att erbjuda dig anpassad eller riktad reklam baserat på dina data (inklusive användningsstatistik och Funktioner), i vilket fall vi kan bevilja tredjepartsansökningar tillgång till sådana uppgifter i syfte att anpassa meddelanden eller annonser för dig.

Vårt engagemang för datasäkerhet

för att förhindra obehörig åtkomst och upprätthålla datanoggrannhet använder vi branschstandardmetoder för att skydda och säkra den information vi samlar in online, även om du inser att data överförs online eller lagras i en bilaga vilken onlineåtkomst som tillhandahålls kan inte vara 100% säker. Vi tror på skyddet av dina data samt vi vill att vår information ska skyddas.

i händelse av en risk för personuppgifter på grund av ett säkerhetsbrott kommer vi att informera dig omedelbart Personer vars personuppgifter är hotade enligt gällande lag.

Observera att information som du anger din användarprofil eller dina inlägg kan nås och visas offentligt därför bör du inte skicka information som du anser vara konfidentiell eller som du inte vill distribuera offentlig. Även i vissa områden har du möjlighet att redigera eller ta bort information, Observera att detta också Information kan cachas på servrar, klippas och klistras eller på annat sätt placeras i andra inlägg eller för andra när informationen har publicerats bör du komma ihåg att den kan vara permanent tillgänglig för allmänheten och i olika platser och eller media än din ursprungliga inlämning.

Meddelanden

det är vår policy, meddelanden, om sådana anmälningar krävs enligt lag eller för marknadsföring eller andra affärssyften, till våra användare via e - post, skriftligt eller skriftligt meddelande eller genom iögonfallande offentliggörandet av detta meddelande på en webbplats på denna webbplats, som bestäms av oss efter eget gottfinnande. Trots Vi förbehåller oss rätten att bestämma formuläret och sättet att tillhandahålla meddelanden till våra användare.

Barnskydd

Vi erbjuder inte tjänster till personer under 13 år. I enlighet med barns integritet online Skydd lag, kommer vi att ge all information vi behöver från människor vi tror är barn under 13 av våra Databas och avbryta motsvarande konton.

Hur du kommer åt eller korrigerar dina data

Du kan komma åt dina personuppgifter som vi samlar in och underhåller online genom att logga in och "Redigera" Ditt Konto. Ditt lösenord krävs för att redigera denna information, även om du redan är inloggad. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan inte redigera eller ta bort tidigare poster och Information om tidigare uppdateringar som samlats in.

för att skydda din integritet och säkerhet, vi också vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan Tillgång eller göra korrigeringar. Den huvudsakliga formen av identitetshantering är din e-postadress. Använd alltid en giltig och aktuell e-postadress.

Användning av användarinformation

information som du ger oss om dig själv eller som vi tillhandahåller baserat på dina bidrag och bidrag till en denna webbplats kan användas för att förbättra din användarupplevelse, tillhandahålla eller föreslå riktade tjänster, och Party annonserar och meddelanden som ska skräddarsys eller riktade. Vi kan använda aggregerade data från tredje part eller vidarebefordra den till tredje part anges av användare eller härrör från användning. Vi kan samla in IP-adresser och cookies för det primära syftet med Stöd med enkel användning av dig. Men, förutom vad som krävs enligt lag, vi kommer inte att sälja eller maila din Adress, IP-adress, cookies, adress eller telefonnummer till tredje part för reklam eller andra ändamål. I i framtiden kan vi erbjuda tredje part möjligheten att tillhandahålla anpassningsbar eller riktad reklam eller meddelanden, och i sådana fall kan vi använda tredjepartsapplikationer för att bestämma meddelanden eller Reklam som gäller för dig.

den här sidan är en plattform. Av naturen hjälper vår plattform våra kunder att skapa interaktiva marknadsföringskampanjer, inklusive: Tävlingar och tävlingar. Detta gör det möjligt för våra kunder att samla in personlig information från användare, inklusive namn, E-post och användargenererat innehåll. Om du deltar i en kampanj som skapats av en kund på denna webbplats, Webbplats plattform dina data är bunden av Sekretesspolicy och villkor för kunden på denna webbplats som använder Kampanj samt riktlinjerna för denna webbplats. Våra kunder kan välja att inkludera sina personuppgifter i sina Datasystem.

överensstämmelse

gå till din personliga information. Du har rätt att komma åt, ändra, korrigera och begära att denna webbplats radera internt all personlig information som tillhandahålls eller tas emot av denna webbplats. När du uppdaterar, ändrar eller korrigerar vi kan behålla kopior av din personliga information före sådan uppdatering, ändring eller ändring. Korrigering för de användningsområden som föreskrivs i detta direktiv. Du kan uppdatera, ändra eller korrigera dina personuppgifter via Dina Kontoinställningar. Alternativt kan du ansöka om uppdateringar, ändringar och Korrigering av dina personuppgifter eller för att begära tillgång till dina personuppgifter.

lagring av dina personuppgifter . Du kan när som helst begära att dina personuppgifter raderas internt av: Kontakta denna webbplats på det sätt som anges på denna webbplats. denna webbplats kommer att sträva efter att svara på din begäran i en Snabb. Observera dock att personlig information du tillhandahåller på Facebook eller annan social Kanaler kan förbli tillgängliga även om du begär att denna information tas bort från denna webbplats internt. En gång begäran om att ta bort personuppgifter för en användare av denna webbplats, det kommer att tas bort från våra servrar inom 60 dagar